onsdag den 15. juli 2009

Så er det sommer

Vi har været i sommerhus i de sidste 2½ uge. Nu er vi så hjemme on/off.

I år har det 2 uge af sommerferien været speciel, for da var det første gang i 16 mdr. at Lauritz kunne gå i vandet. Ikke sådan at forstå at han ikke er blevet vasket i 16 mdr. Han har kun måtte taget brusebad, men med ryggen til strålen pgra at hans katheter. Nu er det ude og så er der dømt badning. Han er ovenud lykkelig for igen at kunne bade. Jeg tror også han glæder sig til at komme hjem og få timelange karbade.



Asta er nu taget på spejderlejr for første gang i sit liv, med en rygsæk så tung at hun næsten ikke kunne bære den, men det gik. Hun har ellers været lidt bekymret for at skulle afsted, viste ikke rigtig hvad det drejede sig om. Men bedste vennen skulle med og min venindes datter så det gik. Hun så rigtig glad ud da vi vinkede farvel til hende Regitze og jeg kl. 6.45 i morges. (Fandens tidligt !!!)



2 dage før Asta skulle afsted ville hun lave bål og snobrød. Og sådan noget går jo som det altid gør....

2 min efter dette billede var taget sad moderen med begge ungernes snobrødspinde og de var skredet. Engang imellem lød der råd som: " Er mit brød ikke snart færdigt" eller " Hvorfor tager det så lang tid" Ja ja, bliver jeg aldrig klogere. Det gør jeg nok ikke. Vi kommer sikkert til at lave snobrød igen senere på sommeren med samme udkom. Godt man har præmie for bedste snobrødsbager flere år i træk fra sin spejdertid. Elsker stadig at sidde der ved bålet og dreje snobrødet rundt. Dog helst kun mit eget....

Strik bliver det også til. Regner med at Piruette er færdig inden skoleferien er slut. Mit Summer in Kansas sjal går det også fremad med. Og selv Årringe bliver der strikket på.